ommen gaat opnieuw voor waarnemend burgemeester

  De gemeente laat weten dat de voorbereidingen voor de definitieve invulling van de burgemeestersvacature inmiddels wel zijn gestart. De fractievoorzitters zijn hierover met de Commissaris van de Koning in gesprek.

  Nog voor de zomer praat de gemeenteraad met de Commissaris van de Koning tijdens een raadsvergadering over de profielschets. Het is de bedoeling dat ook inwoners van Ommen hierover kunnen meedenken. Daarna wordt de burgemeestersvacature door de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties opengesteld. Dit is naar verwachting rond de zomer.

  Boumans
  Mark Boumans gaat, indien zijn voordracht overgenomen wordt, vanaf mei aan de slag als burgemeester van Doetinchem. Hij laat weten in Ommen bijzonder gastvrij te zijn ontvangen en dat hij terugkijkt op een geslaagde periode. “Mijn burgemeesterschap in Ommen heeft voor mij bevestigd dat dit de mooiste baan van de wereld is.”

  Boumans: “Ik heb op een plezierige manier met de raad, inwoners, ondernemers en organisaties kunnen samenwerken. Tegelijkertijd ben ik geweldig blij met deze voordracht. Het is voor mij een prachtige kans. Ik kijk er naar uit om na het mooie Vechtdal nu de Achterhoek te gaan verkennen.”

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.