Home / oese voluk speelt voor stichting als

oese voluk speelt voor stichting als

Met de benefietvoorstelling steunt het toneelgezelschap Tour du ALS Team Albert, die op 8 juni a.s. samen met honderden fietsers, hardlopers en wandelaars de Mont Ventoux beklimt om geld op te halen in de strijd tegen de ziekte ALS.

Over de inhoud van het stuk: Hans van de Wal, ambtenaar van de gemeente Dalfsen, is vastbesloten om Luuk werkervaring op te laten doen bij de zorgboerderij van Wiebe Schippers. Luuk verzint van alles om hier onderuit te komen.

Sjors zag vanuit de ballon de inbraak bij de zorgboerderij. Als leerling van de Politieacademie probeert hij dit misdrijf op te lossen. Lukt het Sjors om de inbreker op te sporen?  En lukt het Wiebe om zijn positieve instelling overeind te houden bij de vaak hilarische verwikkelingen op zijn zorgboerderij?

De voorstelling begint om 20.00 uur. Voor informatie kijk op www.toneelgroepoesevolluk.nl. Reserveer tijdig via teamalbertnieuwleusen@gmail.com of bel mevr. I. Telman: 06 – 33 31 33 55.

Lees ook

Lampie

Aan het witte koordje zitten twee dopjes, maar aan eentje heb ik genoeg. Rotdingen. Druk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.