Home / noggus and noggus neemt kringloopactiviteiten landstede over

noggus and noggus neemt kringloopactiviteiten landstede over

De activiteiten van de kringloopwinkels gaan verder onder de naam Noggus & Noggus. Het overdragen van de kringloopactiviteiten sluit aan bij de ingezette beleidslijn van Landstede Groep om zich meer te richten op onderwijs.

Landstede Kringloop en Stichting Kringloop Zwolle zetten zich beide al jarenlang in om bij te dragen aan het realiseren van een circulaire economie. Met de kringloopactiviteiten bevorderen ze het duurzaam omgaan met goederen en afvalstromen.

Door de overname is het de bedoeling dat de kringloopwinkels van de nieuwe stichting Noggus & Noggus zich sterker profileren en een beter resultaat neerzetten. Hierdoor zou de mogelijkheid om sociale werkgelegenheid te scheppen verder toenemen.

De nieuwe stichting Noggus & Noggus wil daarnaast haar deskundigheid inzetten in lokale initiatieven rond duurzaam hergebruik, armoedebestrijding en hulp aan goede doelen in onderwijs en ontwikkelingshulp.

Lees ook

Marijn de Vries nieuwe toezichthouder bij RTV Oost

REGIO – De Raad van Toezicht van RTV Oost heeft Marijn de Vries (42j) per …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.