maandelijkse vrouwen van nu wandeling opnieuw een succes

  “Gasten ontvangen en als gast ontvangen worden”, versterkt de onderlinge binding op provinciaal niveau van de leden van de Vrouwen van Nu in Overijssel. Het idee, ontstaan in Dalfsen, van 10 jaar geleden om daarvoor als middel een maandelijkse wandeling te organiseren sloeg aan. Elke maand een wandeling van 10 km, georganiseerd door een lokale afdeling binnen de provincie Overijssel.  Steeds  weer  nieuwe ontdekkingen doen en verrassingen tegenkomen in een andere omgeving. Samen bewegen, contacten leggen en genieten van steeds weer andere elementen in de gevarieerde provincie Overijssel.  

  De genoemde doelstellingen waren opnieuw een belangrijk item voor de afdeling Dalfsen om de organisatie van de wandeling van 22 maart op te pakken. Deze keer met de start bij “Het Anjerpunt” bij cafe Kappers in Hoonhorst. Bijna 140 deelnemers, afkomstig uit de gehele provincie Overijssel en voor een deel uit Drenthe, genoten van een prachtige wandeling onder ideale voorjaarsomstandigheden.

  Een heerlijke voorjaarszon begeleidde de dames door het natuurgebied bij Hoonhorst, langs de Papenallee, de Zwevende Kei en tot slot langs Landgoed Den Berg, terug naar “Het Anjerpunt”. Bij de spoorwegovergang op de Heinoseweg kregen alle deelnemers een appel aangeboden, gesponsord door de locale Jumbo-Supermarkt.  Een zonder meer gewaardeerde geste.

  Na een kop soep of een broodje bij cafe Kappers en even gezellig nakletsen met elkaar, ging een ieder weer met een voldaan gevoel huiswaarts. Dalfsen heeft zich opnieuw van de goede kant laten zien.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.