lezingen wederopbouw boerderijen in salland

  Ook in Salland zijn er na de Tweede Wereldoorlog wederopbouwboerderijen gebouwd, in totaal bijna driehonderd stuks. Wilt u het hele verhaal van de Wederopbouwboerderij aanhoren, dan is daar nu de gelegenheid voor. Wat is de reden van het ontstaan van deze boerderij? Wat zijn de verhalen die rondom deze boerderijen spelende in de Tweede Wereldoorlog, waarom lijken ze veel op elkaar en waarom is de aandacht hiervoor nu zo noodzakelijk? 

  De inleidingen worden verzorgd door Robert Kemper Alferink, medeauteur van het boek ‘Boerderijen in Salland’ en projectleider van ‘Wederopbouwboerderijen in Salland’.  De avond begint om 20.00 uur en duurt tot  22.00 uur. De toegang is gratis. 

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.