Home / leerlingen dennenkamp zorgen voor pannenkoekenfeest in nijenhaghen

leerlingen dennenkamp zorgen voor pannenkoekenfeest in nijenhaghen

Pannenkoeken met spek, appel of gewoon naturel. De leerlingen draaien hun hand er niet voor om. Terwijl de leerlingen van groep 8 aan het bakken slaan, richten de kinderen van groep 7 het restaurant van Wijksteunpunt Nijenhaghen feestelijk in. Samen met de groep ouderen nemen de kinderen zelf ook deel aan deze bijzondere pannenkoekenlunch.

Maar het eten moet voor de kinderen wachten tot ze alle ouderen hebben bediend. Daarna schuiven ze gezellig aan voor een pannenkoek en een babbeltje. Voorgaande jaren genoten ouderen en kinderen zichtbaar van deze activiteit. Dat is waarvoor Nationale Pannenkoekdag is bedoeld: een feestje voor jong en oud, met zelfgebakken pannenkoeken in de hoofdrol.

De Dennenkamp vindt het belangrijk om een actieve rol te spelen in de wijk. Vanuit deze maatschappelijke betrokkenheid organiseert De Dennenkamp voor het vierde jaar voor ouderen van Wijksteunpunt Nijenhaghen de pannenkoekenlunch. Zowel Nijenhaghen als De Dennenkamp zijn enthousiast over de samenwerking.

Lees ook

Juwelier Zandbergen in Ommen stopt na 21 jaar

(Advertorial) OMMEN – In juni 2000 is juwelier Zandbergen begonnen met een goudsmidsatelier/juwelierszaak aan het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.