Home / kom naar de verkiezingsavond in ommen

kom naar de verkiezingsavond in ommen

Op woensdagavond 15 maart organiseert de gemeente Ommen een speciale verkiezingsavond voor inwoners, gemeenteraadsleden en belangstellenden. Kortom, voor iedereen die zich betrokken voelt bij de Tweede Kamerverkiezingen en benieuwd is naar het verloop en de uitslag van deze verkiezingen, is vanaf 21.00 uur van harte welkom in het gemeentehuis van Ommen.

Aanmelden kan via aanmelden@ommen.nl Lokaal en landelijke uitslagen Na sluiting van de stembureaus om 21.00 uur begint het tellen van de stembiljetten. De resultaten komen later op de avond bij het gemeentehuis binnen. Verwacht wordt dat burgemeester Mark Boumans rond 22.30 uur de eerste voorlopige uitslagen van de stembureaus in Ommen bekend zal maken.

Daarnaast zijn de landelijke gebeurtenissen en uitslagen te volgen op TV schermen en een social media wall die de actuele berichten in beeld brengt.

Lees ook

Versoepeling mogelijk op tijd voor de VechtdalTrail

OMMEN – Met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni is het weer mogelijk om evenementen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.