knallende kurken bij 10 jarig jubileum sjanne

  “Door hen hebben we dit bereikt”, zegt eigenaar Jeannet Knoll, “Daarom geven we deze feestweek, die we vieren van 10 tot en met 18 maart, iedere betalende klant een leuke tas met elke dag een andere, stijlvolle giveaway of gadget!”

  “Alles staat in het teken van de tien: Op vrijdag 10 maart zijn we gestart op 10.10 uur en om 17.10 uur werd een Afterwork borrel gehouden voor hen die ’s morgens niet aanwezig konden zijn. Om 19.10 uur hebben we door modeflitsen laten zien waar Sjanne voor staat: eigentijds én tijdloos. En op zaterdag hielden we om 14.10 uur een modeshow voor de deur.”

  Verloting
  Iedere dag staat een ander merk centraal. Koop je kleding van dit merk, dan maak je kans om van dit merk een leuke accessoire of zelfs een set te winnen. Jeannet: De verloting vindt elke dag om 22.00 uur plaats, deze maken we bekend op Facebook. Op zaterdag 18 maart sluiten we de feestweek glamorous af. Iedereen die een nieuwe set koopt in de feestweek kan die dag in de winkel professioneel opgemaakt worden door visagist Marleen van Leusen. Zij is ook op verschillende momenten tijdens de feestelijke dagen aanwezig. Maar op zaterdag houden we een gratis glossy fotoshoot. Dan komt ook een echte modevakfotograaf, Noortje Dalhuijsen, om  onze liefhebsters van Sjanne-mode professioneel te fotograferen.”

  Steeds meer Dalfsenaren stappen Sjanne binnen, maar ook mensen uit heel Nederland weten de damesmodezaak te vinden. “Iedereen kan hier binnenstappen om eens rustig rond te kijken. Er is ook aan de mannen gedacht: een mooi ingerichte koffiehoek, lectuur die hen interesseert en comfortabele fauteuils. We willen dat jij je welkom voelt, er staat een kopje koffie klaar. Onze missie is om elke vrouw heel persoonlijk te kleden en haar een unieke uitstraling te geven. Wij nemen dus de tijd voor jou!”

  Zolderkamer
  Met haar kennis van mode, inclusief het technische gedeelte, is het altijd al de hartenwens van Jeannet geweest om mensen bij hun kledingkeuze te helpen. Op haar zolderkamer werd in 2002 het labelmerk Sjanne geboren. En in 2006 stapte zij van ontwerpster over naar een eigen modewinkel. In 2008 verhuisde de winkel van de Bloemendalstraat naar een groter pand aan de Prinsenstraat. 

  Jeannet en haar man Gerard, die achter de schermen werkt aan het reilen en zeilen van Sjanne, gaan regelmatig naar Italië om inkopen te doen; exclusieve mode, geen massa, en passend bij Sjanne. “Het is niet simpel ‘winkeltje spelen”, legt het stel uit, “Het staat nooit stil. Maar door bevlogenheid en creativiteit, – waardoor Sjanne steeds weer vernieuwend en origineel kan zijn- , en door de hulp van onze gedreven en vakbekwame medewerkers, maar vooral door de lieve mensen om ons heen, genieten wij enorm van ons 10-jarig bestaan!”

  Sjanne, Prinsenstraat 3b, Tel.(0529)436908, www.sjanne.nl

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.