Home / klarinetten in anjerpunt hoonhorst

klarinetten in anjerpunt hoonhorst

Mpingo Ya Kwanza is een klarinetensemble uit Zwolle. Het orkest bestaat uit 14 gemotiveerde, actieve 50-plussers. Onder leiding van Martin van Zanten uit Kampen maak het orkest muziek dat varieert van licht klassiek tot heerlijke swing. In het orkest treft u ook andere klarinetten aan dan de meest bekende en bespeelde bes-klarinet.

Het programma na 11.45 uur is niet alleen interessant voor volwassenen, maar zeker ook voor basisschoolleerlingen. Dirigent Martin van Zanten zal dan de verschillende klarinetten voorstellen en een aantal leuke wetenswaardigheden vertellen over dit instrument. Welkom in het Anjerpunt/zaal Kappers aan de Kerkstraat in Hoonhorst. Voor informatie: 06 54795800

Lees ook

Inzameling Leger des Heils

DALFSEN – Kleding, schoenen en vodden voor het Leger des Heils kunnen op donderdag 27 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.