Home / kiembrood voor samenloop voor hoop dalfsen

kiembrood voor samenloop voor hoop dalfsen

De bakkerij neemt deel aan de actie ‘Kiembrood & SamenLoop voor Hoop’ van Koopmans Meel om samen geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. “Vanaf 1 maart is het kiembrood bij ons te koop”, zegt Mark van der Most, “Vanwege ons 30-jarig bestaan vieren we het hele jaar feest en willen we een goed doel verbinden aan ons jubileum. Dat is dus SamenLoop voor Hoop Dalfsen geworden en we denken er met collega’s over om ook een team te vormen en mee te doen.”

SamenLoop voor Hoop is voor iedereen die met kanker te maken heeft (gehad). Tijdens de 24-uurs wandelestafette, op 22 en 23 september van 16.00 – 16.00 uur, wordt stilgestaan bij kanker, wordt het leven gevierd en geld ingezameld voor kankeronderzoek. Met de verkoop van Kiembrood steunt bakkerij van der Most de SamenLoop voor Hoop in zijn regio. Bakkerij van der Most heeft zes winkels en één bakkerij. Vanuit deze bakkerij in Lemelerveld worden de winkels in Lemelerveld, Dalfsen, Ommen, Dedemsvaart, Raalte en Heino voorzien van kiembrood. Daarnaast doneert Koopmans Meel 25 procent van de opbrengst van de verkoop van kiemmeel aan KWF. Het gezonde kiembrood is tot en met de samenloop te koop bij Van der Most.

De aanwezige bestuursleden vertellen dat zich ondertussen vier teams hebben aangemeld. En alle commissies zijn nu gevuld zijn met vrijwilligers, zo’n dertig in totaal. “Maar we hebben nog wel vrijwilligers nodig tijdens de dagen van de samenloop. Ook hebben we meer sponsoren nodig. Ook de basisscholen worden nog benaderd want de kinderen kunnen meedoen aan de Kinderloop van 24 minuten.  “En onze eregasten, -dat zijn mensen die kanker hebben (gehad)-, krijgen voorafgaand aan de start een heerlijk ontbijt verzorgd van Bakkerij van der Most en worden 24 uur lang in het zonnetje gezet.”

De inschrijving is geopend, ook bij Van der Most komen inschrijvingsformulieren te liggen. 

Bakkerij van der Most, T. 0527 372880, E: info@bakkerijvandermost.nl. Voor meer informatie en opgave SamenLoop voor Hoop Dalfsen:  www.samenloopvoorhoop.nl (Dalfsen).

Lees ook

Rick Evers: Zilveruitjes

Ik weet niet zeker of ik tomaat lust. Gewoon een hele tomaat opeten doe ik …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.