judoka niek lamberts plaats zich voor nk tot 18 jaar

  Vier judoka´s van Sportcentrum Emsland deden zaterdag een poging zich te plaatsen voor het NK Judo tot 18 jaar. Tijdens de districtskampioenen verschenen Daan Schreurs (-55kg), Niek Lamberts (-60kg), Iwan Lubbers (-66kg) en Lars Brinkhuis (-73kg) op de mat.

  Daan, Iwan en Lars wisten geen podiumplaats te bemachtigen en konden een NK-ticket daardoor op hun buik schrijven. Niek daarentegen drong door tot de halve finale in zijn poule. Deze ging echter verloren waardoor de wedstrijd om het brons zijn laatste strohalm was.

  En die strohalm greep hij. Niek won de strijd om de derde plek en mag zich daarom opmaken voor het NK op 8 april in Leek (Groningen).

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.