jubilarissen bij de zonnebloem dalfsen

  Tijdens de Algemene Vergadering op dinsdag 14 maart jl. zijn er 3 jubilarissen in het zonnetje gezet. Ali Herbrink en Anny Scheperboer zijn 25 jaar vrijwilligers en kregen door Harry van Bree de gouden insigne opgespeld. Rikie Hollak is 10 jaar vrijwilligster en kreeg de zilveren insigne opgespeld. Harry van Bree, penningmeester van de Provincie Overijssel, dankte alle jubilarissen voor hun inzet en bijdrage aan de Zonnebloem.

  Op de foto v.l.n.r.: Rikie Hollak, Ali Herbrink, Harry van Bree, Anny Scheperboer en de voorzitter van de afd. Dalfsen Bart Scheperboer.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.