Home / jongste jeugd kan genieten van koekla in stoomfabriek

jongste jeugd kan genieten van koekla in stoomfabriek

Boukova en Duindorp zijn professionals. Zij voelen de kinderemoties feilloos aan en weten daar perfect op in te spelen. Met schitterend uitgevoerde, speciaal voor hen ontworpen decors en karakteristieke, handgemaakte poppen creëren ze een sprookjesachtige sfeer. Er wordt gezongen en gedanst tijdens het verhaal en met verrassende geluids- en lichteffecten betoveren Christina en Gillian  het volop meelevende publiek.

Kortom: voor kinderen van  van ca. 4 – 8 jaar is de voorstelling van poppentheater Koekla (Russisch voor “pop”) een fantastische manier om kennis te maken met het echte theatergevoel; een mens is nooit te oud, maar zeker ook nooit te  jong om te leren en dat geldt zowel voor het bezoek aan de sfeervolle Stoomfabriek als voor de in het sprookje verwerkte “levenslesjes” die Christina en Gillian door hun sprookjes heen vlechten. Tickets zijn te bestellen via: www.theaterdestoomfabriek.nl

Lees ook

Geen bijval voor ‘ondoordacht’ voorstel van Gemeentebelangen om winkeliers te helpen

DALFSEN – Het lijkt een sympathiek idee: geef winkeliers en horecaondernemers indirecte een financiële tegemoetkoming …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.