Home / jhs fitness lessen speciaal voor ouderen

jhs fitness lessen speciaal voor ouderen

Als je wat ouder wordt, dan worden dagelijkse bewegingen zoals traplopen, boodschappentassen tillen en fietsen misschien wel wat moeilijker. Voel je je vaak stijf? Of heb je weinig kracht in je benen of armen? Snel buiten adem bij simpele inspanningen? Tijd om daar iets aan te doen! Met veel persoonlijke begeleiding en een goede mix van cardio en krachttraining tijdens onze lessen speciaal voor ouderen ben je heel snel weer vitaal en fit!

Welke leeftijd je ook hebt, sporten is voor iedereen goed! Bij JHS Fitness maakt het niet uit hoe oud je bent, onze lessen zijn gericht op alle niveaus. Toch willen we de doelgroep ‘ouderen’ zo goed mogelijk begeleiden tijdens de lessen en daarom hebben we speciale lestijden voor 50-plussers. De oefeningen zijn allemaal gericht op bewegingen die je in het dagelijkse leven maakt. Een combinatie van cardio en krachttraining. Zo merk je al snel dat bijvoorbeeld tillen, bukken, traplopen en fietsen veel makkelijker gaat!

Workout of the day
Alle lessen draaien om de WOD: workout of the day. Deze les heeft altijd dezelfde opbouw (warming-up, mobility training, techniektraining, workout of the day en de cooling down), maar de workout of the day wisselt elke dag. Bij JHS-Fitness zien we regelmaat namelijk als de vijand! Je trainingspatroon moet juist wisselend zijn. Zo krijg je niet alleen spierballen door steeds maar dezelfde oefeningen uit te voeren, maar houd je je lijf alert en actief tijdens alle bewegingen die je gedurende de dag maakt.

Pijnvrij
Voordat je komt trainen bij JHS-Fitness willen we natuurlijk dat je pijnvrij bent. Heb je blessures? Last van een stijve knie? Of een zere nek door vaste nek en rugspieren? Bij JHS-Fitness houden we hier altijd rekening mee. We zorgen ervoor dat je zonder pijn kan sporten en oefeningen uitvoert die juist goed zijn voor de kwetsbare delen van jouw lijf.

Proefles?
Hoor jij bij de doelgroep en merk je dat je steeds meer moeite krijgt met doodnormale dagelijkse activiteiten? Kom dan eens een proefles meedoen! Je zult al heel snel resultaat boeken. Hoe fijn zou het zijn om weer fit en vitaal door het leven te gaan? Onafhankelijk zijn en optimaal genieten van alle mooie dingen in het leven, zonder belemmeringen. Daar gaan we voor!

Lees ook

Gemeente Dalfsen digitaal in gesprek met boeren

DALFSEN – De gemeente Dalfsen sprak door de jaren heen met verschillende groepen inwoners, ondernemers, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.