jeugdafdelingen ovc 21 en ozc vloeien samen

  Dit programma is als volgt:

  – Om 10.30 uur wordt geopend met de ontvangst in clubhuis De Spil van OVC ’21, tien minuten later gevolgd door een gezamenlijk vertrek naar veld 6, dat zich zo’n beetje halverwege de velden van beide voetbalclubs huist.

  – Om 11.00 uur houdt wethouder Ko Scheele een toespraak, gevolgd door de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst door Michel Neppelenbroek en Willem van Wijngaarden. Aansluitend wordt de clubnaam, het clublogo en het nieuwe clubtenue onthuld.

  – Om 11.15 uur staat een bezoek aan clubhuis De Treffer op het programma en tien minuten later wordt op die locatie de nieuwe website van de jeugdafdeling openbaar gemaakt. 

  – Het officiële eind zal zijn rond de klok van half twaalf, gevolgd door een infomaal samenzijn waarin vragen kunnen worden gesteld aan de stuurgroepleden en het nieuwe jeugdbestuur.

  – Om 12.30 uur wordt de bijeenkomst afgerond en is de samenvoeging van van de jeugd van OVC ’21 en OZC een feit.

  Iedereen, die de lokale voetbalverenigingen een warm hart toedraagt, wordt bij deze uitgenodigd om bij deze belangrijke en heuglijke stap aanwezig te zijn. Voor de kleintjes is er een springkussen en andere attributen waarop ze hun energie kwijt kunnen.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.