Home / jeugd soli deo gloria geeft concert in ommen

jeugd soli deo gloria geeft concert in ommen

Het B- en C-slagwerkensemble, B- en C-orkest en de blokfluiters hebben voor deze avond een mooi muzikaal programma samengesteld. Het B-slagwerkensemble speelt onder andere ‘Elements’. Dit prachtige muziekstuk speelt het B-slagwerkensemble ook op zaterdag 22 april tijdens de Open Nederlandse Slagwerk Kampioenschappen (ONSK).

Tijdens het concert op zaterdagavond 1 april laten ook de jongste leden van het C-slagwerkensemble, C-orkest en de blokfluiters zien hoe leuk het is om samen muziek te maken bij SDG. Iedereen is van harte welkom op het jeugdconcert van SDG. Voor meer informatie: www.sdgommen.nl.

Lees ook

Lampie

De jager die op roofvis jaagt, moet zijn gemak houden. Op de laatste zaterdag dag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.