Home / jaarlijkse scootmobieltraining in dalfsen

jaarlijkse scootmobieltraining in dalfsen

De training is bedoeld om te informeren over de actuele verkeersregels en te oefenen op een uitgezet parcours waarbij lastige obstakels, onder deskundige begeleiding genomen kunnen worden. Vooral mensen die wat angstig zijn om met de scootmobiel aan het verkeer deel te nemen, wordt aangeraden om deel te nemen aan deze training.

Deze training bestaat uit een theorieles op dinsdag 9 mei ’s morgens om 10.00 uur in de Panoramazaal (eerste verdieping) van de Trefkoele+ in Dalfsen. Tijdens de theorieles worden de huidige verkeersregels, met illustratie van een fotopresentatie, doorgenomen. De praktijkles is een week later op dinsdag 16 mei ook om 10.00 uur en bij voldoende aanmelding ook om 13.30 uur.

Het is een waardevolle jaarlijkse training waar iedereen gratis aan kan deelnemen. Taxivervoer voor jou en je scootmobiel, van en naar de Trefkoele+, zal indien nodig geregeld worden. De kosten hiervan zijn voor rekening van de organisatie. Je moet je wel aanmelden voor deelname aan de training. Dit kan tot 31 maart bij Stichting Welzijn Ouderen Lemelerveld, tel.: 0572-372882 of per mail info@swolemelerveld.nl

Lees ook

‘Bekroning op het werk’

(Advertorial) Phone House Dalfsen heeft nieuwe eigenaar DALFSEN – Voormalig verkoopmedewerker Timo Spijkerman heeft sinds …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.