Home / hv de rietvoorn schenkt jeugd gratis visvergunning

hv de rietvoorn schenkt jeugd gratis visvergunning

Wie kent het niet, het ritueel van jongeren die niets liever doen dan achter de spelcomputer kruipen. Eigenlijk spelletjes met nepactie. Een vis aan de haak slaan en die zien binnen te halen, dát is pas echt actie. Leuk om op te scheppen en op je facebook te zetten!

HSV de Rietvoorn heeft daarom besloten om kinderen tot en met 13 jaar de mogelijkheid te geven op een gratis visvergunning waarmee ze met één hengel en een beperkt aantal aassoorten in de wateren van HSV de Rietvoorn mogen vissen. Heb je nog geen visvergunning en wil je eens kijken of vissen wat voor je is, aarzel dan niet en download deze visvergunning van website hsv-derietvoorn.nl

En vind je vissen leuk? Denk er dan eens over na om lid te worden van HSV de Rietvoorn en mee te

doen aan de wedstrijden die speciaal voor de jeugd worden georganiseerd. Een jeugdlidmaatschap kost €10,- per jaar Als uitzondering hierop geldt dat verenigingen een eigen jeugdvergunning kunnen uitgeven aan kinderen tot en met 13 jaar om met slechts één hengel en beperkte aassoorten te vissen in de eigen verenigingswateren. Een jeugdvergunning is ‘slechts’ een schriftelijke toestemming (en dus geen lidmaatschap), dat dient als instapdocument voor beginnende jeugdvissers.

Vissen zonder visvergunning is verboden en kan, bij controle, zorgen voor een pittige bekeuring.

De jeugd is een zeer belangrijke doelgroep voor onze hengelsportvereniging. Uit onderzoek blijkt dat jaarlijks meer dan een kwart miljoen kinderen in Nederland vissen. Hiervan zijn nog geen 50.000 kinderen lid van een hengelsportvereniging. Veel kinderen haken namelijk na een paar keer vissen af, omdat ze niet goed leren vissen en dientengevolge niks vangen!

Wie vragen heeft over de vergunning of een het jeugdlidmaatschap kan terecht bij Hengelsportcentrum De Beste Stek, het informatiepunt van HSV de Rietvoorn. 

Lees ook

Ingezonden: De splinter en de balk

REGIO – Orthopedagoog drs. Gerard Bekker is in de pen geklommen naar aanleiding van het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.