hulp bij belastingaangifte in nieuwleusen en dalfsen

  “Wij kunnen alleen mensen helpen die een DigiD-code of Machtigingscode hebben. Mensen (zonder computer) kunnen een Machtigingscode telefonisch aanvragen via tel. 088-1236555. Men moet dan BSN-nummer en geboortedatumdatum bij de hand hebben. De machtigingscode ontvangt men dan per post. Vraag deze code indien nodig, tijdig aan” laat Landstede Welzijn weten.

  Om alles goed te kunnen plannen moet u zich voor 27 maart opgeven bij Landstede Welzijn Dalfsen, Ruigedoornstraat 108, Dalfsen, tel. 088-8508800 of mail welzijndalfsen@landstede.nl. Na opgave ontvangt u persoonlijk bericht wanneer u kunt komen en welke papieren u mee moet nemen.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.