Home / hans visscher schoolvoetbaltoernooi op sportpark westbroek

hans visscher schoolvoetbaltoernooi op sportpark westbroek

Vrijdagavond worden de finales gespeeld op dezelfde locatie. De eindstrijd bij de meisjes begint om 18.00 uur, gevolgd door de finale bij de jongens welke om 19.00 uur gepland staat. Na deze wedstrijden is duidelijk welke scholen zich een jaar lang voetbalkampioen van Ommen mogen noemen en volgt in clubhuis De Spil de uitreiking van de kampioensbekers. De titels worden zowel bij de meisjes alsmede bij de jongens verdedigd door basisschool annex voetbalkweekvijver De Kardoen. Meer info op website www.ovc21.nl

Lees ook

Danique Noordman speelt de komende drie jaar bij PEC Zwolle

DALFSEN – Voetbalster Danique Noordman (17) uit Dalfsen speelt de komende drie seizoenen voor PEC …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.