Home / gvn turnt top in finale

gvn turnt top in finale

In Hengelo waren de finales voor dit niveau en meteen ging het goed van start met de Instap, leeftijd 8/9 jaar. Sophie Kijk In De Vegte was de voorronde uitstekend doorgekomen maar ook Nova Visscher en Ilse van Zwol behoorden tot de top. In de finale worden de verschillen steeds kleiner en daardoor de kansen om bij de beste 7 te horen,  die doorgaan naar de Districtsfinales,  steeds moeilijker.

Maar de jonge turnsters lieten zich van hun beste kant zien. Sophie werd 4 de, Ilse 9 de en Nova 10 de. Sophie gaat door, Ilse en Nova kwamen net te kort, om het verschil aan te geven, tussen Nova en Sophie zat maar 8/10, punt.

In het tweede blok bij de jeugd 1 wist Lotte Hoeve naar behoren te turnen, Lotte liet kostbare punten vallen op de balk maar herstelde zich goed in de rest van de wedstrijd. Lotte werd 17 de.

Ook Marit Klein was bij de junioren aan het turnen maar kon zich toch niet meten met de anderen en eindigde in de middenmoot.

In de laatste wedstrijd wist Maren Roos net niet genoeg afwerking in de oefeningen te stoppen en bleef daardoor steken op een 27 ste plaats.

Gelukkig zat zoals vaak het venijn in de staart, de senioren. De dames die elke week trouw komen trainen ondanks studie en werk. En weten door goed en geroutineerd te trainen ook prima wedstrijden te turnen.

De dames wisten ondanks de grote tegenstand indruk te maken op de jury en dat pakte goed uit.

Manon Bouwman werd 3 de,   Henea van Dijken 7 de, Linda Hoeve 9 de, en Lisette van Hulzen 13 de.

Dat betekent dat Sophie, Manon, Linda, Henea en Lisette hun Districtsfinale gaan turnen op zaterdag 20 mei in Doetinchem.

Lees ook

Peutergroep bij De Zaaier uitgebreid

Advertorial NIEUWLEUSEN – Met ingang van het nieuwe schooljaar is er bij de peutergroep van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.