groots concert muziekvereniging crescendo ommen

  Het harmonieorkest van Crescendo zorgt met een goede bezetting, van klarinet tot bastuba, voor mooie muziek. In Ommen kun je alleen bij Crescendo houtblazers (klarinet en fluit) bewonderen. Deze bijzondere klanken worden gemengd met  het geluid van diverse koperblazers (hoorn, trompet, tuba) en slagwerk (pauken, drumstel en xylofoon).

  Daarnaast heeft Crescendo een levendige  malletband. Deze slagwerkers staan garant  voor sprookjesachtige muziek van marimba’s in contrast met strakke rithmes van de drums. Je ziet het jeugdorkest en ook  de jeugdmalletband, beide met een groep zeer jonge leerlingen  Het harmonieorkest en de malletband zorgen voor een mooi programma met werken afkomstig uit de hele wereld. Van Schotland (highland cathedral) tot Japan en van Amerika tot Arabië (Lawrence). Gastspelers zorgen voor een extra tintje bij sommige nummers. Verrassingen zijn niet uitgesloten!

  Er wordt vanaf 19.30 uur gespeeld in de sportzaal van de Carrousel aan de Van Reeuwijkstraat 5. De zaal is om 19.00 uur open. De entree bedraagt 5 euro voor volwassenen en 2,50 euro voor kinderen. Kinderen van de Muziekfabriek Ommen mogen gratis naar binnen.

  Dit voorjaar houdt Crescendo diverse jeugdactiviteiten. Wil je kennismaken met een instrument?  Doe dan mee en kijk op www.crescendo-ommen.nl, of mail naar info@crescendo-ommen.nl.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.