Home / gezocht in salland leuke luitjes

gezocht in salland leuke luitjes

Wie wil er mee? Iedereen heeft zijn eigen hobby’s, maar het is gezelliger om dat met een leeftijdsgenoot te doen. En die zijn vaak dichterbij dan je denkt. Op www.leukeluitjes.nl vind je leuke luitjes vanaf 60 jaar die ook willen wandelen, fietsen, handwerken, of samen eten.

Wat is www.leukeluitjes.nl?
Op www.leukeluitjes.nl kun je in contact komen met mensen in de buurt die dezelfde hobby’s hebben als jij.  Om die buurtgenoot makkelijker te vinden is Leuke luitjes opgericht. Je bent echt niet de enige die graag iets leuks wil doen. Samen is vaak toch leuker?

Hoe werkt het?
Zo eenvoudig als mogelijk. Aanmelden is gratis. We hebben natuurlijk wel je postcode en je emailadres nodig. En vergeet je hobby niet in te vullen: kaarten, fietsen, wandelen, fotograferen, samen eten, naar theater of museum. Het is allemaal welkom. Laat het ons weten en meld je aan! Dan kijken wij of we voor jou een buurtgenoot kunnen vinden die hetzelfde leuk vindt. Gezellig!

Lees ook

ACO van Elderen start weer met de ACO-plus groep

(Advertorial) OMMEN – Begin september is ACO van Elderen weer gestart met de lessen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.