flash verliest zinderende topper van beilen

  Flash begon de eerste set begon wat rommelig. De ploeg kwam door wat eigen fouten gelijk op een achterstand. Toen de spanning er wat af was liep het spel wat beter, er werd goed gevochten voor elke bal. Zo kwam Flash knap terug tot 18-18, maar werd de set toch door Beilen gewonnen met 26-28.

  Maar in de tweede set kwamen de dames uit Nieuwleusen met een passend antwoord. Ondanks een achterstand kwam Flash dit keer wel voldoende terug. Na een 16-16 gelijke stand pakte Flash met 25-23 de set.

  Vol goede moed ging Flash de derde set in. Ook deze ging in eerste instantie gelijk op. Flash speelde erg sterk; er werd knap verdedigd waardoor het spel zich goed kon opbouwen. Na een nek-aan-nekrace hield Flash hield goed vol en won de set met 30-28.

  Toch wist de thuisploeg haar 2-1 voorsprong niet vast te houden. In de vierde set won Smash Beilen vrij eenvoudig met 12-25 en ook de beslissende set was niet aan Nieuwleusen besteed. Hoewel de dames op een 8-6 voorsprong kwamen, trok Beilen toch aan het langste eind een met 11-15 winst.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.