Home / film tonio

film tonio

Op 23 mei 2010 wordt de 21-jarige Tonio van der Heijden (zoon van schrijver A.F.Th. van der Heijden) door een auto geschept en in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, waar hij overlijdt. Het leven van zijn ouders, die hun enige zoon op de intensive care zien overlijden, verandert drastisch. Zijn bestaan laat een fantoompijn achter bij zijn ouders, die in alles om hen heen en in henzelf aan hem herinnerd worden. Ze rouwen, maar moeten ook proberen te voorkomen dat hun eigen levens in een neerwaartse spiraal van verdriet terechtkomen.

Lees ook

Dé digitale schatkamer van Dalfsen op www.dnavandalfsen.nl

De website is geïllustreerd met prachtig foto- en filmmateriaal DALFSEN – Een website vol met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.