Home / fietsvaardigheidstraining voor senioren met elektrische fiets

fietsvaardigheidstraining voor senioren met elektrische fiets

Onderzoek toont aan dat er veel ongelukken gebeuren met fietsers op een elektrische fiets. Hoe kunnen valpartijen met kleine en grote gevolgen voorkomen worden? De training bestaat uit een uur theorie. Behandeld wordt onder andere:  hoe ga je om met zo’n fiets, de verkeersregels, de eventuele gevaren en dergelijke. Daarna worden er enkele oefeningen gedaan op een afgesloten parcours en ten slotte volgt een korte fietstocht onder begeleiding.

Ook als u nog geen elektrische fiets heeft, maar overweegt er een aan te schaffen kan deze instructiebijeenkomst voor u van belang zijn. De aanvangstijd(en) en locatie(s) zijn afhankelijk van het aantal aanmeldingen en zullen tijdig aan de deelnemers bekend worden gemaakt. Bij voldoende animo zal er dus op locaties in Dalfsen, Lemelerveld en Nieuwleusen een training worden georganiseerd.

Deelname is gratis. In verband met de organisatie is aanmelding vooraf noodzakelijk. Dit kan bij  Johan Holsappel. Bij voorkeur per e-mail johan.holsappel@hotmail.nl onder vermelding van naam, adres, tel. en e-mailadres . Of bel: 0629000815. Vermeld a.u.b. in welke plaats u wilt deelnemen. Na aanmelding ontvangt u meer informatie.

www.vvn-dalfsen.nl

Lees ook

Jeugdvoetbaldagen in de voorjaarsvakantie bij S.V. Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – De jeugdvoetbalopleiding van S.V. Nieuwleusen houdt tijdens de voorjaarsvakantie de jeugdvoetbaldagen. Deze vinden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.