Home / feest in de herberg met the bottleneck rockers

feest in de herberg met the bottleneck rockers

Het begon allemaal in de kroeg. Met een partij slap ouwehoeren over muziek. Biertje erbij, terloops de afspraak om es lekker met elkaar te gaan pielen op de gitaar en tadááá, de geboorte van The Bottleneck Rockers was een feit. Mollen en Hofman hadden een muzikale klik en dezelfde brede muzieksmaak. Die raakvlakken vloeiden uiteindelijk uit in vriendschap. Het eindeloos raggen en plukken aan de snaren ging zo lekker dat werd besloten het eens in de buurtcafétjes te proberen, ter lering en vermaak. Voor de fun werd ook nog een thema gekozen, ‘acoustic to the bone’. O ja, en ook nog een doelstelling, bezoekers een leuke en gezellige avond te bezorgen en vooral lekker mee te laten lallen en brullen met evergreens uit de roemruchte rockhistorie. Bingo, een daverend succes!

Vervolgens begon een strooptocht van kroeg naar bar en van bar naar festival. Rock ’n Roll, Country, Metal, Blues, Soul of Pop, de Bottleneck Rockers vallen aan en kennen angst noch vrees! Een kleine greep uit de enorme setlist: classics van Neil Young, Guns ‘n Roses, Kings of Leon, Prince, CCR, Fleetwood Mac of AC/DC. Sneldichter Willy Alfredo zou zijn hoed en lichten en vragen, “roept u maar!”

 

Ga met The Bottleneck Rockers mee op hun reis door een halve eeuw rockgeschiedenis. Dit feest der herkenning wordt aangeboden door kastelein Hans van Lingen en bezoekers mogen zich kosteloos in het strijdgewoel mengen.

www.deherbergommen.nl.

Lees ook

Vechtdal Wonen en Vitaal Vechtdal bundelen de krachten

OMMEN – Woningstichting Vechtdal Wonen sluit zich aan bij Vitaal Vechtdal. Vitaal Vechtdal is een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.