Home / eaglesfans hangen pec poppen aan strop zwolle gaat eraan

eaglesfans hangen pec poppen aan strop zwolle gaat eraan

Het is kenmerkend voor de Overijssels derby; de supportersgroepen van beide clubs proberen elkaar voorafgaand aan het duel altijd uit te dagen. Zo werd gisteren nog door Zwolle-fans met verf geklad op het wegdek in Olst en op verkeersborden.

‘Ludieke actie’
Overigens hebben de poppen wel voor enige ophef gezorgd, met een verwijzing naar de actie van Ajax-fans die een pop van doelman Kenneth Vermeer – die overstapte naar Feyenoord – ophingen in het stadion. Echter benadrukken de supporters achter de actie in Zwolle dat het niets met ‘doodmaken’ te maken heeft. “Het is gewoon een ludieke actie.”

Lees ook

Organisatie Sukerbietenfeest is er, in afwachting van vergunning, klaar voor

LEMELERVELD – Stichting Festiviteiten Lemelerveld, de organisatie van het Sukerbietenfeest, hoopt op een vergunning. Als …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.