eaglesfans hangen pec poppen aan strop zwolle gaat eraan

  Het is kenmerkend voor de Overijssels derby; de supportersgroepen van beide clubs proberen elkaar voorafgaand aan het duel altijd uit te dagen. Zo werd gisteren nog door Zwolle-fans met verf geklad op het wegdek in Olst en op verkeersborden.

  ‘Ludieke actie’
  Overigens hebben de poppen wel voor enige ophef gezorgd, met een verwijzing naar de actie van Ajax-fans die een pop van doelman Kenneth Vermeer – die overstapte naar Feyenoord – ophingen in het stadion. Echter benadrukken de supporters achter de actie in Zwolle dat het niets met ‘doodmaken’ te maken heeft. “Het is gewoon een ludieke actie.”

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.