eagles pec te laat en grimmig van start

  ‘Pak die klootzakken aan’ stond er (in het Engels) op een groot spandoek te lezen op de tribine waar de harde kern van Go Ahead zit. En daar waar de PEC-supporters zaten, daar was even niks te zien. Donker zwarte rookwolken werden daar geproduceerd door de Deventer buren.

  Maar met een vertraging van een minuut of vijf en met de kruitdampen nog in het stadion, blies Makkelie de wedstrijd toch af. Om twee minuten later en tweede keer aan te vangen, na de wel heel vroege 1-0 van Pedro Chirivella…   En weer drie minuten later is het al 1-1 door Menig.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.