Home / eagles pec te laat en grimmig van start

eagles pec te laat en grimmig van start

‘Pak die klootzakken aan’ stond er (in het Engels) op een groot spandoek te lezen op de tribine waar de harde kern van Go Ahead zit. En daar waar de PEC-supporters zaten, daar was even niks te zien. Donker zwarte rookwolken werden daar geproduceerd door de Deventer buren.

Maar met een vertraging van een minuut of vijf en met de kruitdampen nog in het stadion, blies Makkelie de wedstrijd toch af. Om twee minuten later en tweede keer aan te vangen, na de wel heel vroege 1-0 van Pedro Chirivella…   En weer drie minuten later is het al 1-1 door Menig.

Lees ook

Wet Voorkeursrecht gemeenten op gronden Dalfsen Noord

DALFSEN – Burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen hebben op 30 maart 2021 besloten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.