Home / dommerdieck sluit zaalseizoen af met nederlaag

dommerdieck sluit zaalseizoen af met nederlaag

“De eerste wedstrijd in Lemmer werd door d’Ommerdieck verloren met 16-10. Ook in deze returnwedstrijd lukte het d’Ommerdieck niet om de punten te behalen. De eerste helft was dramatisch. Een gekregen strafworp werd in de eerste minuut gemist en daarna lukte het niet meer om een aanval op te bouwen en af te ronden. Lemmer speelde in hoog tempo en d’Ommerdieck moest alle zeilen bijzetten om bij te blijven. Pas drie minuten voor rust viel het eerste doelpunt van d’Ommerdieck. De stand was 1-9. Na 1-10 werd er in de laatste minuut raak geschoten door d’Ommerdieck.

Ruststand 2-10. Na rust hield Lemmer hetzelfde hoge tempo aan en bracht de stand op 2-13. Toch kon d’Ommerdieck nog tweemaal scoren 4-13. Bij deze stand was er een publiekswissel. Zij werd bedankt voor haar inzet bij het eerste team. Er waren bloemen van d’Ommerdieck en cadeau’s van haar familie. Daarna kwam Astrid Aalbers in het veld. Lemmer bleef maar raak schieten en bracht de stand op 4-15. Ook d’Ommerdieck wist af en toe de korf nog te vinden. Na 6-16 en 7-17 was de eindstand 9-18.

Doelpuntenmakers: Stefan van Veldhuizen 3x, Robert Batterink 2x, Agnes Compagner, Esther van Dijken, Martin Alteveer en Miranda Huzen. D’Ommerdieck eindigde op de zesde plaats 11 punten uit 12 wedstrijden. Lemmer eindigde op de derde plaats met 16 punten uit 12 wedstrijden.”

Lees ook

Kom je creatieve hart ophalen op Crea Weekend Hardenberg!

(Advertorial) HARDENBERG – Na ruim 1,5 jaar wachten is het eindelijk zover: Van vrijdag 1 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.