Home / de wereld verandert en flynth verandert mee

de wereld verandert en flynth verandert mee

“De automatisering en digitalisering gaat snel en hierdoor krijgt de accountant meer een adviseursrol. Het scannen van facturen, bijvoorbeeld, wordt nu alweer ingehaald doordat facturen digitaal worden verstrekt. Binnen de agrarische sector wordt al veel met E-herkenning gewerkt bij onder andere Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Er wordt steeds vaker online gewinkeld en wij werken samen met ondernemers aan hun digitale strategie… zomaar enkele voorbeelden van het vertalen van digitale technieken naar groei voor het bedrijf. Door digitalisering wordt de afstand korter, hoewel wij nog makkelijk bereikbaar blijven want iedereen kan gewoon ons pand aan de Rondweg binnenstappen.”

Flynth helpt de ondernemers met online dienstverlening. Flynth heeft een groot netwerk van specialisten en werkt meer sectorgericht, bijvoorbeeld in de bouw, horeca, transport, ICT enz. “Ondernemers zijn creatief en vol ideeën. Wij denken met ze mee en houden hen een spiegel voor. Door automatisering en digitalisering kunnen ondernemers direct over informatie beschikken, zitten zij korter op het nieuws en kunnen ze sneller reageren in bedrijfsvoering. Ons online klantportaal helpt daaraan mee. Waar eerst alle cijfers, zoals jaarrekeningen, aangiftes, huurovereenkomsten en dergelijke als dossier op kantoor aanwezig waren, kan de ondernemer nu meteen, na inloggen, vinden wat hij wil weten via een gebruiksvriendelijk dashboard”, legt Blankvoort uit.

“Flynth biedt haar relaties de service FlynthVision aan, een overzichtelijke tool waarmee de ondernemer altijd inzicht heeft in de actuele status van cijfers, doelstellingen en financiële situatie en daar zijn onderneming op kan sturen. Zo weet hij of zij precies hoe het ervoor staat en wat het effect is van bepaalde keuzes die men maakt.” Normaal gesproken krijgt een ondernemer via de jaarrekening en andere financiële rapportages inzicht in hoe de onderneming ervoor staat. Maar altijd pas áchteraf. Natuurlijk wil een ondernemer het liefst weten hoe de zaken er nu voorstaan en hoe hij/ zij daar slim op kan anticiperen.

Vanaf 1 januari 2017 dwingt een nieuwe wet bedrijven om hun jaarrekening digitaal aan te leveren bij de KvK. Bovendien moet die rapportage worden opgesteld volgens een set vaste standaarden, die bekend staat als Standard Business Reporting (SBR). Banken kunnen hun klanten niet wettelijk dwingen, maar willen van de gelegenheid gebruik maken om een grote slag te slaan bij de digitalisering van de gegevensaanlevering en inmiddels ook bij online financieringsaanvragen. Want dit biedt voor alle partijen in de keten vooral efficiency voordelen.

Flynth verandert mee en kan ondernemers helpen. “Zo halen we samen het maximale uit het ondernemerschap”, zegt Blankvoort, “Klanten hebben in hun persoonlijke adviseur bij Flynth een sparringpartner, die hen met een full service pakket aan diensten ondersteunt bij het succesvol ondernemen, inclusief deze innovatieve (online) diensten. Zo benutten wij nieuwe mogelijkheden en creëren we continuïteit en groei!”

Meer informatie: Flynth, Goldkampstraat 33-a, Dalfsen T. 088 – 236 9600, E. info@flynth.nl, www.flynth.nl

Lees ook

Jeugdvoetbaldagen in de voorjaarsvakantie bij S.V. Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – De jeugdvoetbalopleiding van S.V. Nieuwleusen houdt tijdens de voorjaarsvakantie de jeugdvoetbaldagen. Deze vinden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.