concerten kamerkoor collegium musicum salland

  Dit programma is opgebouwd rond muziek voor de lijdenstijd uit de vroege en late barok. Voor deze periode uit het ‘kerkelijk jaar’ is veel expressieve muziek voor koren geschreven. Tijdens dit concert zijn onder andere werken te horen uit Duitsland van Schütz en Homilius maar ook werken uit Italië van onder andere Monteverdi en Allegri: het beroemde Miserere Meí.

  Aan dit concert werkt verder mee het Iberus quartet (strijkkwartet), een vrij nieuw Spaans ensemble van jonge strijkers, dat vorige zomer winnaar was van de eerste editie van ’the Best Off’ ArtEZ Chamber Music, een concours van het Conservatorium in Zwolle. Organist Christian Drost uit Dalfsen, ook (meervoudig) concourswinnaar, zal de begeleiding op het kistorgel verzorgen.

  Op zaterdag 25 maart is het concert in de Nicolaaskerk in Wijhe om 20.00 uur en op zondag 26 maart begint het concert om 15.00 uur in de Dorpskerk in Bathmen.

  De toegangsprijs bedraagt 12,50 euro. In de voorverkoop echter slechts 10 euro. Kijk voor meer bijzonderheden en het bestellen van toegangsbewijzen op

  www.kamerkoorsalland.nl

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.