Home / column zp dalfsen homeopathie hester

column zp dalfsen homeopathie hester

Laatst kwam een jonge man met knieklachten op consult. Hij had er al een paar jaar last van. Zijn klachten belemmerden hem bij zijn fysieke werk en sporten ging niet meer. Hij had al veel geprobeerd, zowel regulier als alternatief, maar niets had blijvend resultaat.

Ik neem het eerste consult uitgebreid de tijd om van alles uit te vragen. In dit geval speelde er veel in zijn ouderlijk huis. Hij voelde zich niet serieus genomen en was gekwetst. Hij werkte in het familiebedrijf en wist door deze situatie niet meer welke kant hij op wilde wat betreft zijn werk. Ik heb hem een homeopathisch middel gegeven dat positief werkt op zijn spierproblemen, paste bij zijn karakter en invloed heeft op zijn gekwetste gevoel.

Na een week belde hij en zei dat het wat beter leek te gaan. Zes weken later hadden we weer een gesprek en hij vertelde dat zijn klacht bijna over was. Hij was zelfs weer gaan sporten! Na drie maanden hadden we weer een afspraak, maar hij belde af: het ging hem heel goed! Hij ging een poos op reis en wist niet wanneer hij terug kwam. Hij was blij met het resultaat van de behandeling.

Homeopathie onderdrukt niet, maar werkt genezend op lichaam en geest. Ik heb zo’n mooi vak! Op 10 april 2017 geef ik een lezing over (borst)gezondheid.

Kijk voor meer informatie op www.homeopathiehester.nl of bel: 06-38257477 of E: hesterbierschenk@planet.nl.

Lees ook

Ontwerp Omgevingsvisie Dalfsen 1.0 nu in te zien

DALFSEN – Het eerste concept Omgevingsvisie van de gemeente Dalfsen is vanaf heden tot en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.