college bandw bezoekt dorp dalfsen

  Ieder jaar bezoeken burgemeester en wethouders inwoners in de kern tijdens de gemeentelijke informatieavond. Op deze avond brengen zij inwoners van de kern op de hoogte van actuele gebeurtenissen in de buurt.

  Onderwerpen die in Dalfsen in ieder geval aan de orde komen zijn het gemeentelijk onderhoudsplan, We Helpen en Automaatje. Daarnaast is er extra aandacht voor de aanvliegroutes. Namens het college geeft Alexander ter Kuile (deskundige Werkgroep Luchtruim Overijssel) een toelichting op de aanvliegroutes naar vliegveld Lelystad.

  Verder hoort het college graag wat er bij de inwoners leeft. Daarom is er tijdens de informatieavond de mogelijkheid om vragen te stellen aan de collegeleden. Of mail je vraag vóór maandag 20 maart naar e.zwiers@dalfsen.nl. Je vraag wordt dan tijdens de avond beantwoord. De wijkuitvoerder is aanwezig om vragen op het gebied van de openbare ruimte te beantwoorden.

  De informatieavond begint om 20.15 uur en wordt gehouden in ‘De Overkant’ (Kerkplein 22, Dalfsen). Plaatselijk Belang dorp Dalfsen en het college van B&W heet je van harte welkom.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.