Home / christenunie neemt kijkje bij pacton

christenunie neemt kijkje bij pacton

Het bezoek van de Christenunie aan Pacton wordt gecombineerd met een ledenbijeenkomst, waar ook belangstellenden welkom zijn. Tijdens de ledenbijeenkomst spreekt de ChristenUnie Ommen met de leden over de opmaat naar de gemeenteraadsverkiezingen 2018. De partij en de raadsfractie houdt die avond een eerste brainstorm over de speerpunten voor het nieuwe verkiezingsprogramma.

Dat programma wil de ChristenUnie niet alleen tot stand brengen met de eigen leden, maar nodigt ook belangstellende uit om inbreng te leveren. Dat kan die avond, maar ook per mail of anderszins. De ChristenUnie wil een partij zijn, die midden in de samenleving staat en met die samenleving in gesprek is. De combinatie bedrijfsbezoek en ledenbijeenkomst past in de nieuwe strategie van de ChristenUnie Ommen. Ieder is welkom, wel graag even aanmelden! Dat kan via de website ChristenUnie Ommen.

Lees ook

‘Door de tijd’ het nieuwe boek over Ommen komt later uit

OMMEN – Door de coronapandemie zijn de pakketbezorgers drukker dan ooit. Ook in Ommen rijden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.