Home / cda kandidaat maurits von martels op campagnebezoek in ommen

cda kandidaat maurits von martels op campagnebezoek in ommen

De CDA-ers beginnen vrijdag 10 maart om 13.30 uur het bedrijfsbezoek bij het pluimveebedrijf Vechtdal Eieren van de familie Schuttert aan de Varsenerweg 5b. Daar volgt een rondleiding en zal de familie Schuttert het een en ander over hun bedrijf vertellen. Het bezoek krijgt om 14.45 uur een vervolg bij Stoevelaar Machinery B.V. aan de Wolfveldseweg 1a. De middag wordt om 16.00 uur afgesloten met een bijeenkomst bij camping De Kleine Wolf. Met name hier is er de mogelijkheid om met de politici in discussie te gaan of tot het stellen van vragen. Belangstellenden zijn van harte welkom om aan dit programma deel te nemen. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Lees ook

Ontwerp Omgevingsvisie Dalfsen 1.0 nu in te zien

DALFSEN – Het eerste concept Omgevingsvisie van de gemeente Dalfsen is vanaf heden tot en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.