camperplats vechtdal officieel geopend

  “Dit is altijd een grote wens van mij geweest”, zegt Janny Dekens. “Nu is het eindelijk zover!” Na een tijd van dromen, denken, durven en doen is de camperplaats nu geopend. “Zelf hebben wij ook een camper en daar genieten we enorm van. We komen daardoor op veel plekken en merkten dat er best behoefte was aan meer faciliteiten.”

  De camperplaats is gelegen in het mooie Vechtdal op de grens van het idyllische Reestdal en in samenwerking met provincie Overijssel tot stand gekomen. Het terrein beschikt over twaalf ruime verharde camperplaatsen van 80 m2 met vier met privé hottub, massageruimte, sauna en zelfs een schoonheidssalon. Alles is verwarmd. Het is de eerste camperplaats van Nederland met wellness mogelijkheden. Ook zijn er faciliteiten als broodjesservice, arrangementen en gratis WiFi, gecombineerd met de rust en ruimte in de omgeving maakt de nieuwe camperplaats een aanwinst voor de regio.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.