Home / buurtbijeenkomst polhaar oost met uitleg warmtebeelden en isolatie

buurtbijeenkomst polhaar oost met uitleg warmtebeelden en isolatie

Samen met de werkgroep ‘Bewust Wonen’ van Groen Gebogen zijn inwoners uit Polhaar-Oost bezig om samen met hun buurtgenoten energie (en geld) te besparen. Bij een goed geïsoleerde woning verdwijnt minder warmte en is er minder energie nodig om het huis op temperatuur te houden. In een ongeïsoleerd huis ligt het energieverbruik gemiddeld 80 procvent hoger voor verwarming. Voor een eengezinswoning betekent dit per jaar al gauw een energierekening die zo’n 1.700 euro hoger is. Inwoners die willen weten of het isoleren van hun woning ook voor hen interessant is, zijn 2 maart van harte welkom!

Inwoners die op de hoogte willen blijven van de acties en activiteiten die hun buurtgenoten organiseren, kunnen zich (vrijblijvend) aanmelden op: buurkracht.nl/polhaar-oost. Mail voor vragen aan het buurtteam naar bewustwonen@groengebogen.nl.  

Lees ook

Uit Hei en Dennen: Krantenkoppen

Wij lezen twee kranten, één om de realiteit in de wereld te ervaren en de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.