Home / burgemeester noten fantastische prestatie von martels

burgemeester noten fantastische prestatie von martels

Dat laat hij weten aan RTV Oost. “Maurits heeft alleen al in het Vechtdal ontzettend veel stemmen gekregen. 3.500 in Dalfsen, 1.600 in Hardenberg. Dat zijn fantastische cijfers.”

Een goed begin voor de melkveehouder uit Dalfsen. Want hoewel CDA vooralsnog zes zetels heeft gewonnen, gaan die Von Martels niet in de Tweede Kamer brengen. Daarvoor staat hij met een 44e plaats op de kieslijst te laag. Maar de wethouder van de gemeente Dalfsen hoopt nog op een groot aantal voorkeurstemmen uit de rest van het land. 

Eigenbelang vs. landsbelang
Noten lacht: “Natuurlijk had ik liever gehad dat hij nog een tijdje wethouder zou blijven in Dalfsen. Maar ik gun hem een plek in de Tweede Kamer van harte. In dit geval kies ik dus toch maar voor het landsbelang en niet voor eigenbelang.”

Dat geldt ook voor de afstraffing van de PvdA, het thuishonk van Noten. Die is steviger dan Noten verwacht had. “Maar ook in dit geval kies ik voor het landsbelang. Het is voor de partij slecht geweest dat we de afgelopen jaren geregeerd hebben, maar voor het land goed. Daar kan ik kort over zijn.”

Lees ook

Yves Heskamp beoogde hoofdtrainer van FC Ommen

NIEUWLEUSEN/OMMEN – Komend seizoen is Yves Heskamp hoofdtrainer bij een voetbalclub in Ommen. Of hij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.