Home / bingoballen rollen in trefkoele

bingoballen rollen in trefkoele

Ook als u er op zondagmiddag gewoon even uit wil, is de soos een prima gelegenheid voor een praatje, een spelletje of een kopje koffie. De soos op zondag heeft altijd een open karakter. Daarom hoeft u zich voor de bingo niet aan te melden.

Iedere vierde zondag van de maand staat bingo centraal tijdens de openstelling van de soos. Heeft u vragen over deze activiteit dan kunt u contact opnemen met Landstede Welzijn Dalfsen, tel.: 088-8508800.

Lees ook

Lijsttrekkers D66 voor Dalfsen, Ommen en Hardenberg bekend

DALFSEN/OMMEN – De leden van D66 hebben voor de drie gemeentes in het Vechtdal de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.