Home / bestuur fnv vechtdal compleet na oprichtingsfase van twee jaar

bestuur fnv vechtdal compleet na oprichtingsfase van twee jaar

Hofhuis vervult de rol van voorzitter, Hiddink is secretaris, Van der Schaaf penningmeester en Hoekstra vicevoorzitter. Allen zijn afkomstig uit de voormalige oude bonden en zijn al jaren kaderlid. 

Om de hoek
Lokaal FNV Vechtdal is opgezet nadat de ABVAKABO, Bouwbond FNV, Bondgenoten FNV en De Vakcentrale FNV fuseerden. Toen werd besloten een kleinmazig netwerk op te zetten in Nederland met als thema ‘de bond direct bij u om de hoek’.

“De afgelopen twee jaar hebben wij in ook in het Vechtdal hier inhoud aan gegeven en zijn bezig geweest met de oprichting van het netwerk Hardenberg, Ommen en Dalfsen. Dus zeg maar het Vechtdal”, vertelt vicevoorzitter Ed Hoekstra.

Spreekuur en infoavonden
Lokaal FNV Vechtdal wil de belangen behartigen van haar leden, maar ook voor niet-leden is er een luisterend oor. Onderdeel van deze belangenbehartiging is het organiseren van een spreekuur en het houden van informatieavonden.

Het spreekuur is op de tweede en vierde donderdag van de maand van 18.00 tot 19.30 uur in MFC De Carrousel in Ommen. Met een ledenpas krijg je toegang. Op 11 april is daarnaast een informatieavond gepland voor leden en niet-leden die recent ontslagen zijn of dreigen ontslag te krijgen. Deze begint om 19.30 uur in De Carrousel en hiervoor kun je je aanmelden via secretaris@lokaalfnvvechtdal.nl.

Oplossingen
“Om de problemen die onze leden ondervinden te verhelpen, onderhouden wij nauw contact met de besturen van de gemeenten waarin wij acteren maar ook met leden van de gemeenteraad en werkgevers. We proberen binnen het netwerk een oplossing te vinden”, aldus Hoekstra. Mocht dat niet lukken dan wordt de casus overgedragen aan de professionals van de districtskantoren van de FNV.

Lees ook

Crossloop in plaats van de Bouwman Bissinghrun

OMMEN – In verband met de huidige coronasituatie, heeft de organisatie van de Bouwman Bissinghrun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.