Home / bentum nijboer nieuwe hoofdsponsor nationaal tinnen figuren museum

bentum nijboer nieuwe hoofdsponsor nationaal tinnen figuren museum

Het museum dat sinds het stopzetten van de Gemeentelijke subsidie in zwaar weer verkeerde is erg blij met Bentum en Nijboer als hoofdsponsor. “De inkomsten en bezoekersaantallen moeten omhoog en de kosten omlaag, we zijn een mooi eind op weg maar dit geeft ons een enorme steun in de rug om door te gaan met het museum” geeft voorzitter Harry Burema aan.

De uitstraling van het museum in combinatie met de collectie en het feit dat het het enige Tinnen figuren museum is in Nederland zijn voor mij voldoende redenen om hieraan bij te dragen” Aldus Jan Willem Bentum. Als Ommen zijnde moeten we trots zijn dat dit museum hier staat en er zorg voor dragen dat wij dit museum hier behouden, het is een prachtige toevoeging voor ons als toeristen gebied!” vervolgt Jan Willem Bentum zijn motivatie tot sponsoring.

Ook geinterresseerd in sponsoring of wilt u lid worden van het museum? Kijk dan op www.tinnenfigurenmuseum.nl

Lees ook

CU Overijssel steekt IC medewerkers appeltje onder de riem

REGIO – De Statenfractie van de ChristenUnie heeft vorige week een waarderingsactie gehouden bij de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.