banketbakker in lemelerveld wil naar expeditie robinson

  Dimitri, die zelf in Nijverdal woont maar werkt bij bakkerij Van Der Most, is de uitdaging aangegaan om een filmpje te maken waarin hij zichzelf voorstelt en vertelt waarom hij mee wil doen. Zoals de reglementen dat voorschrijven doet hij dat al balancerend op een paal.

  “Ten eerste ben ik al een fan van het eerste uur”, vertelt Dimitri over zijn motivatie. “Ik denk dat ik heel goed vijf weken op een eiland zou kunnen verblijven. Ik ben een sociaal persoon, maar ben ook altijd eerlijk en oprecht.”

  Ook fysiek zit het wel goed bij de banketbakker. “Omdat ik erg veel sport; hardlopen, voetbal en voetbaltraining verzorgen van de E-jeugd.” Zelfs zijn werk in de bakkerij helpt hem. “In mijn vak als ambachtelijk banketbakker is het nodig om stressbestendig en zeker vindingrijk en creatief te zijn. Wat ook van pas zal komen op het eiland.”

  Wil de Dimitri helpen? Stemmen kan hier: http://expeditierobinson.rtl.nl/profile/301 (hij heeft er nu 620). De 50 avonturiers met de meeste stemmen op zijn/haar video worden uitgenodigd voor een casting weekend. Maar ook als je hier niet toe behoort, maak je nog kans. Uiteindelijk gaan 100 mensen tijdens het casting weekend de strijd met elkaar aan. De 4 personen die daarna overblijven doen ECHT mee aan Expeditie Robinson 2017. 

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.