ambachtelijke vechtdal brouwerij dalfsen officieel geopend

  Voorafgaand aan deze openingshandeling vond een bijeenkomst plaats in Theater De Stoomfabriek. Voorzitter van de Stichting Ruud Rollema noemde het een ‘historisch moment’. “De droom van enkele mensen zoals Jos Verlaak en Stefan Maats om bier te gaan maken in Dalfsen, samen met mensen met een werkachterstand van Philadelphia, is uitgekomen!

  Die droom werd gerealiseerd in het gymlokaal aan de Molendijk en op die manier werd een zorgbrouwerij haalbaar. Vele belangstellenden kwamen afgelopen zaterdag tijdens de ‘Ópen Dag’ een kijkje nemen en een biertje proeven. De brouwerij was voor deze gelegenheid sfeervol ingericht. Er waren kraampjes met streekproducten. Ook kon men van een hamburger van Vechtdal runderen genieten en was er livemuziek.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.