agrarier wil tunnel n348 bij ommen tegenhouden via raad van state

  Dat meldt RTV Oost.

  De provincie is van plan om de weg veiliger te maken voordat de maximumsnelheid wordt verhoogd naar 100 kilometer per uur. Gelijkvloerse kruisingen worden zoveel mogelijk opgeheven. Bij Ommen verdwijnen de kruisingen met de Damsholterdijk en de Achterveldsweg. In plaats daarvan moet een nieuwe tunnel worden aangelegd.

  Volgens de provincie en de gemeente Ommen is dit de veiligste oplossing en is daartegen het minste bezwaar. Dat dit minder gunstig is voor het agrarische bedrijf, vinden de provincie en de gemeente jammer. Maar het algemene belang van een veilige weg weegt in dit geval zwaarder dan het belang van het bedrijf.

  De Raad van State zal waarschijnlijk om die reden het plan voor de tunnel goedkeuren. In dat geval is de tunnel eind volgend jaar klaar.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.