zorgcafe organiseert thema avond in dalfsen

  Sinds 2015 is de gemeente verantwoordelijk voor de uitvoering van de Jeugdwet, WMO en de Participatiewet. Vragen rondom deze onderwerpen kunnen gesteld worden aan een medewerker van Samen Doen in Dalfsen. Maar wat is Samen Doen in Dalfsen en wie zijn die medewerkers? Welke vragen kan ik wel en niet stellen? En waar en hoe kan ik die vragen stellen?

  Tijdens deze avond beantwoordt Henriët Hetenbrij, medewerker van Samen Doen in Dalfsen, deze en andere vragen. Tevens is Brenda Spieringhs, jeugdconsulente van de gemeente Dalfsen, aanwezig om antwoord te geven op alle vragen met betrekking op jeugd, keukentafelgesprekken, ZIN, PGB, enz. Inge Nooijen, coördinator van de Sociale Kern teams is ook aanwezig om uitleg te geven over het Sociale Kern Teams.

  Inwoners en professionals zijn van harte welkom tijdens deze informatiebijeenkomst.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.