zoekplaatje van de week

  Met dank aan Ferdinand en Janny Kampman voor de informatie over het bruidspaar Van der Duin-Veldkamp van het vorig zoekplaatje (Ommer Nieuws 1 februari 2017):

  Op dit zoekplaatje staat inderdaad het bruidspaar Van der Duin-Veldkamp. Jannie heeft als meisjesnaam dus Veldkamp en niet zoals vermeld Veldkamp-Ten Tooren. Het bruidspaar trouwde op 29 september 1966. Op de foto zien we ook de bruidsmeisjes Ciska van Hes, een nichtje van Teun en Monica Labobar. In Winterswijk kreeg Teun een vaste baan met een huis en zijn ze getrouwd. Teun en Jannie zijn in 1974 naar Hoogeveen gekomen, nadat Teun zijn eerst baan kreeg als onderwijzer op een school voor lager onderwijs in Rijssen, een tijdelijke baan. Teun heeft jarenlang op een Mavo-school in Hoogeveen gewerkt en Jannie werkte als administratief medewerkster op een school voor speciaal onderwijs, ook in Hoogeveen hun woonplaats. Teun is 12 februari 2015 overleden. 

  De foto’s in deze rubriek worden aangeleverd door Taxi Steen. De Stichting OudOmmen.nl wil graag meer informatie over de bruidsparen, zoals o.a. de (volledige) namen en de (exacte) trouwdatum. Reacties met vermelding van archiefnummer GJ0019, kunnen worden verzonden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.