Home / wandeling in en rond kasteel eerde

wandeling in en rond kasteel eerde

Na de rondleiding maak je met de boswachter een afwisselende wandeling over het landgoed. Langs de orangerie, de boomgaard, het nieuw aangelegde Parkbos en langs zandweggetjes, houtwallen en oude bomen. De boswachter weet de mooiste plekjes te vinden. De excursie duurt van 14.00 tot 16.00 uur en start bij de parkeerplaats voor kasteel Eerde aan de Kasteellaan 1 in Ommen.

Deelname kost 5 euro en niet-leden betalen 8 euro. Voor kinderen tot en met 12 jaar kost het 4 euro of 7 euro per persoon (leden/niet-leden prijs). Er kan helaas een beperkt aantal deelnemers mee. Koop daarom je ticket van tevoren online via www.natuurmonumenten.nl/agenda.

 

Lees ook

Kerstconcert in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Ad Huetink verzorgt op zaterdag 11 december een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.