Home / wandelcoaching in omgeving dalfsen voor mantelzorgers in rouw

wandelcoaching in omgeving dalfsen voor mantelzorgers in rouw

Bij een rouwproces denken we aan sterven. Er bestaan echter in het leven meer verliessituaties die een enorme impact kunnen hebben op het leven. Bijvoorbeeld het verlies van uw gezamenlijke toekomstplannen of het niet meer samen kunnen wonen met uw partner die veel zorg nodig heeft. Wat eerst belangrijk leek te zijn, wordt nu van ondergeschikt belang. Rouwen is hard werken, dat merk je ook, want het kost veel energie.

Binnen dit project worden mantelzorgers in rouw in contact gebracht met lotgenoten en zorgvrijwilligers die helpen het gemis te verwerken, gedachten op een rij te zetten en nieuwe stappen in het eigen leven te zetten. Praten met lotgenoten kan troost en steun geven.

Voor anderen om u heen gaat het leven weer verder, waardoor het lastiger kan zijn om met hen uw verhaal te delen. Lotgenoten begrijpen wat u bedoelt en hoe verdriet kan voelen. Lotgenotencontact vindt onder andere plaats in de vorm van wandelcoaching. Daarnaast kunnen ook gesprekken thuis gevoerd worden.

In 2017 vindt de wandelcoaching een aantal keren plaats in omgeving Dalfsen, te weten op 23 maart, 18 mei, 20 juli, 19 oktober en 14 december.

De eerstvolgende keer is op: donderdag 23 maart 2017
Vertrektijd: 10.00 uur
Verzamelplaats: Oude Station, Stationsweg 4, Dalfsen.

Er is een route uitgestippeld en na afloop is er een kopje koffie.

Bent u mantelzorger in rouw en heeft u behoefte aan deze vorm van ondersteuning, dan kunt u deelnemen aan deze wandeling. Deelname is kosteloos; u dient zich van tevoren aan te melden bij Janny Velthuis, projectmedewerker, jvelthuis@evenmens.nl of 0548-638830/06-10169173

Lees ook

Coalitie CDA, LPO en CU gaan voor structurele oplossing voor de ontsluiting Ommen

OMMEN – Al jarenlang wordt er gesproken over de verkeerssituatie in Ommen; de brug, de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.