Home / vwo 5 klas van carmel college salland doet mee aan 3m science challenge

vwo 5 klas van carmel college salland doet mee aan 3m science challenge

De oplossing is een app waarin mensen uit Afrika praktijkgericht kunnen leren. De app heet Edu4all en bestaat uit filmpjes over biologie, aardrijkskunde, economie, wiskunde en talen. Met deze informatie kunnen jongeren, maar ook volwassenen, in Afrika hun eigen bedrijfje opstarten. Ook is er een mogelijkheid om contact op te nemen met docenten uit werelddelen waar geen gebrek aan docenten is.

De 6 groepjes met de meeste stemmen worden uitgenodigd in het 3M-lab en maken kans om 10.000 euro te winnen. Daarmee kan een bezoek worden gebracht aan de deeltjesversneller in Genève. Hiervoor hebben de leerlingen uw stem nodig. Stemmen kan via https://3mfondssciencechallenge.eu/video/759.

Lees ook

Het gouden paar: Harm en Jannie ter Bekke

BEERZERVELD – Op woensdag 23 december waren Harm en Jannie ter Bekke 50 jaar getrouwd. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.